Összes oldalmegjelenítés

2012. október 10., szerda

Érzelmek Hálójában

Egy pillanat kimondani,hogy igen és ugyanennyi,hogy vége.Két rövidke kis szó de az egész életed megváltozik tőle,ha akarod ha nem.
Ágnes egy belvárosi kávézó teraszán ült várva,hogy a pincér odamenjen hozzá és kikérje a capuccinóját.Már rutin a mindennapi kávézás,új élete elkezdődött,de még nagyon sok átgondolni való van és ezt leginkább egy kávé mellett tudja a leghatékonyabban megtenni.Odalép hozzá egy magas nap barnított férfi köszön és elétesz egy ital lapot,majd megkérdezi mit hozhat,ő ránéz de egy pillanatra a nap elvakítja majd hunyorogva megszólal egy capuccinót szeretnék....rögtön hozom hölgyem szól udvariasan a férfi majd távozik.Míg a kávéjára vár vissza gondol az elmúlt évekre a kezdetekre ahol még minden új volt számára,az első szerelem ami még iskolás éveiben kezdődött egy nyári táborban.Helyes szőke fiú volt kék szemekkel,nagy szempillákkal egyszerűen nem lehetett nem bele szeretni!A fiú is észrevette őt és tetszett neki amit látott,mert elkezdett körülötte sündörögni. Egy pár nap,egy tábor tűz és már nagy lett a szerelem.Az első az életében, a csók íze amit még ma is fel tud idézni édes nem túl hosszú és mindeközben titkon félt,hogy elügyetlenkedi .De a fiú nem reagált rosszul rá így úgy gondolta nem derül ki,hogy neki ez volt az első! De sajnos nem sokáig tartott amint vége lett a tábornak ,az ő útjaik is elágaztak.A legjobb barát nőjének kezdett a fiú udvarolni.Fájdalmas szakítás volt ismét egy első...!Évekkel később egyszer a villamos megállóban meglátta a fiút aki immár felnőtt és ha lehet még jóképűbb férfi lett.Ránézett egy hosszú pillanatra,és ő érezte,hogy a férfi végig fut rajta a szemével de nem ismeri fel.Mivel egy hölggyel nevetgélve beszélgetett nem mert odalépni hozzá.A villamos jött ők távoztak.Nem szállt fel,még így évek múltán is megdobogtatta ismét a férfi látványa a szívét............

folyt....

2 megjegyzés:

  1. Nagyon megérintett az írásod...Nagyon szépen elemzed a legszebb emberi érzést a szerelmet.Sok ember sajnos nem tapasztalhatja meg soha életében ezt az igazi, tiszta semmihez sem fogható Érzelmet.Egész életében keresi,várja, álmodozik róla, és kénytelen egy lapos kapcsolatban megalkuvást találni, de lehet bátor is mint a Te főhösöd és mer váltani egy boldogabb élet reményében.

    VálaszTörlés
  2. Drága Sütikuckó!
    Nagyon szépen köszönöm,hogy elolvastad és örülök,hogy tetszett még folytatom ahogy az időm engedi.A legnagyobb öröm,hogy az első követőm lettél!!Köszönöm!!!Puszi!!!

    VálaszTörlés